نمایندگی و مجری تخصصی سیستم‌های نظارتی در ایران

نمایندگی و مجری تخصصی سیستم‌های نظارتی در ایران

جشنواره تابستانه

مشاوره و بازدید رایگان برای نصب و راه‌اندازی انواع سیستم‌های نظارتی

هایک ویژن، هایلوک، داهوا

جشنواره تابستانه

مشاوره و بازدید رایگان برای نصب و راه‌اندازی انواع سیستم‌های نظارتی

هایک ویژن، هایلوک، داهوا

88500020  –  021

88500020  –  021

چه تعداد دوربین مداربسته نیاز دارم؟

تعداد دوربین مداربسته به محیط و مساحت فضای تحت نظارت بستگی دارد. اگر بخواهیم به طور تقریبی این تعداد را محاسبه کنیم به ازای هر 30 مترمربع فضا، به یک عدد دوربین مداربسته نیاز دارید.

تعداد دوربین‌های نصب شده به طور تقریبی برای هر مکان عبارتند از:

  1. منازل مسکونی 4 الی 16 عدد دوربین مداربسته
  2. مغازه و فروشگاه 4 الی 10 عدد دوربین مدار بسته
  3. کارخانجات 20 الی 200 عدد دوربین مداربسته

کیفیت تصویر دوربین چه مقدار باشد؟

در حال حاضر دوربین‌های مداربسته موجود در بازار دارای کیفیت 2 تا 8 مگاپیکسل هستند. انتخاب کیفیت تصویر مناسب برای کار نظارت اهمیت بالایی دارد. اگر دقت نکنید، ممکن است دوربینی با کیفیت پایین برای محیط حساس خریداری کنید. همچنین عکس آن، یعنی دوربینی با کیفیت بالا و گران قیمت برای محیطی با اهمیت کم انتخاب کنید. در هر دو صورت خرید دوربین کار پرفایده‌ای نبوده است.

نمونه تصویر دوربین مداربسته

در ویدئوی زیر نمونه تصویر دوربین مداربسته در 4 کیفیت با یکدیگر مقایسه شده‌اند. دقت داشته باشید کیفیت نمایش داده شده به علت کاهش حجم ویدئو ممکن است با وضوح واقعی تصاویر دوربین مداربسته کمی فاصله داشته باشد. با این حال شما می‌توانید تفاوت رزولوشن‌های مختلف را در این ویدئو ببینید.

دوربین IP نصب کنم یا HD؟

انتخاب اینکه دوربین مداربسته شما تحت شبکه (IP) باشد یا آنالوگ HD به نوع پروژه بستگی دارد. شرایط محیطی از قبیل مساحت مکان، بسترهای موجود، نوع کاربری و نیاز کاربر همگی در این امر موثر هستند. در زیر رایج‌ترین نوع دوربین مورد استفاده در هر کاربری آمده است:

  1. منزل مسکونی: آنالوگ HD
  2. مغازه و فروشگاه کوچک: آنالوگ HD
  3. فروشگاه بزرگ: IP
  4. سازمان و ادارات: IP
  5. کارخانجات: IP

هزینه نصب دوربین چقدره؟

هزینه نصب دوربین‌های مداربسته با توجه به نوع کاربری مشخص می‌شود. مواردی که در قیمت تمام شده پروژه شما موثر است شامل:

  1. تعداد دوربین‌ها     (4، 6، 8، 10، 16، و…)
  2. کیفیت دوربین      (2MP، 4MP ، 6MP و…)
  3. تکنولوژی دوربین‌ها  (آنالوگ HD، تحت شبکه)
  4. تجهیزات مصرفی   (کابل، داکت، سوئیچ، و…)
  5. مساحت پروژه     (200 متر مربع، 1000 متر مربع و…)

رزومه ما:

  1. منازل مسکونی بیش از 2300 پروژه موفق
  2. مغازه و فروشگاه بیش از 430 پروژه موفق
  3. ادارات و سازمان‌ها بالغ بر 185 پروژه موفق
  4. کارخانجات صنعتی بیش از 210 پروژه موفق

نصب دوربین مدار بسته در منازل

مشاهده

نصب دوربین مدار بسته در اداره و سازمان‌

مشاهده

نصب دوربین مدار بسته در مغازه و فروشگاه

مشاهده

نصب دوربین مدار بسته در کارخانه‌ها

مشاهده

نصب دوربین مداربسته در منزل و ساختمان مسکونی

نصب دوربین مداربسته در ساختمان‌های مسکونی

مناطق مهم برای نصب دوربین مداربسته در منازل

  • درب ورودی
  • آسانسور و طبقات
  • حیاط
  • پارکینگ
  • پشت بام و محوطه ی اطراف ساختمان

برای نصب دوربین روی پشت بام ساختمانی که بلندتر از سایر ساختمان‌های اطراف خود است، ضرورت چندانی وجود ندارد. برای سایر مکان‌ها و تعیین مناسب ترین نقطه در آنجا با کارشناسان ما تماس بگیرید. همچنین پیشنهاد می‌کنیم قبل از نصب دوربین اطلاعاتی در مورد قوانین نصب دوربین مدار بسته کسب نمایید.

نکات مهم در انتخاب دوربین مداربسته خانگی

  • ارتفاع نصب: ارتفاع محل نصب دوربین برای پیشگیری از آسیب و جابجایی دوربین نقش بسزایی دارد.
  • کیفیت: کیفیت تصویر برای منازل چقدر است؟ عموماً دوربین های مداربسته با کیفیت تصویر 2 مگا پیکسل برای اهداف کلی نظارتی در منازل مناسب هستند.
  • قابلیت ها: برخی قابلیت‌ها از جمله قابلیت WDR و دید در شب دوربین مداربسته از ویژگی هاییست که باید مورد توجه باشد.

مشاوره رایگان

قبل از خرید و نصب دوربین مداربسته

هزینه نصب دوربین برای منزل

هزینه نصب دوربین برای منزل با توجه به ابعاد ساختمان، تعداد دوربین‌ها و تجهیزات مورد نیاز  متغیر است. ضمن اینکه برخی خدمات از سوی مشتریان مانند خدمات انتقال تصویر نیز مورد درخواست است که هزینه آن به طور مجزا محاسبه خواهد شد. برای اطلاع از هزینه نصب دوربین مداربسته در منزل خود با شرکت تماس بگیرید. ضمن دریافت مشاوره رایگان می‌توانید برای بازدید و کارشناسی محل نیز هماهنگی‌های لازم را انجام دهید. تعرفه نصب دوربین مداربسته به طور کلی براساس تعرفه اعلام شده توسط سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور محاسبه می‌‌شود.

نصب دوربین مداربسته در اداره و سازمان‌ها

نصب دوربین مداربسته در سازمان‌ها

مناطق مهم برای نصب دوربین مداربسته در اداره

در واحدهای اداری دوربین‌ها در داخل واحدها و مکان هایی چون راه پله، آسانسور و فضاهایی که بین تمامی واحدها مشاع است، نصب می‌شوند. بهترین مکان برای نصب دوربین مدار بسته در اداره و سازمان شامل:

  • مقابل درب ورودی
  • راهروها و محل تردد مراجعه کنندگان
  • اتاق و محل رفت و آمد کارکنان

نکات مهم در انتخاب دوربین مداربسته برای واحد اداری

  • کیفیت تصویر: وضوح تصویر در مکان‌های مختلف در اداره و سازمان می‌تواند متفاوت باشد. در برخی از مکان‌ها نیاز به ثبت جزئیات بیشتری است بنابراین باید از دوربین با وضوح بالاتر از 2 مگاپیکسل تهیه کرد.
  • لنز دوربین: بهتر است دوربین با لنز 2.8 میلیمتر انتخاب شود تا کل اتاق را پوشش دهد. اگر دوربین روی دیوار نصب شده است لنز 3.6 الی 12 میلی متر انتخاب شود.
  • قابلیت های هوشمند: قابلیت پلاک خوان ب.دن دوربین، تشخیص چهره و یا شمارش افراد ممکن است از اهداف نظارتی و حفاظتی آن اداره یا سازمان باشد. این قابلیت ها در دوربین های مداربسته هوشمندی تعبیه شده است که می توانید برای ادارات انتخاب کنید. با این حال با توجه به انتظاری که کارفرما از دوربین مداربسته دارد، کارشناس بهترین دوربین مداربسته را تعیین می کند.

مشاوره رایگان

قبل از خرید و نصب دوربین مداربسته

هزینه نصب دوربین برای سازمان و اداره‌ها

هزینه نصب دوربین برای واحدهای اداری با توجه به ابعاد ساختمان، تعداد دوربین‌ها و تجهیزات مورد نیاز  متغیر است. معمولاً سناریوهای اداری در گروه پروژه‌های متوسط دسته بندی می‌شوند و نسبت به پروژه‌های وسیع نیاز به هزینه کمتری دارند. با این حال برای اطلاع بیشتر از هزینه نصب دوربین مداربسته در محل کار خود با شرکت تماس بگیرید.  ضمن دریافت مشاوره رایگان می‌توانید برای بازدید و کارشناسی محل نیز هماهنگی‌های لازم را انجام دهید. همچنین با دریافت پیش فاکتور از حدود هزینه مورد نیاز برای تجهیز محل کار خود به دوربین مداربسته آگاه می‌شوید. تعرفه نصب دوربین مداربسته به طور کلی براساس تعرفه اعلام شده توسط سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور محاسبه می‌‌شود.

نصب دوربین مداربسته در مغازه و فروشگاه‌ها

نصب دوربین مداربسته در واحدهای تجاری

مناطق مهم برای نصب دوربین مداربسته در واحدهای تجاری

 نصب دوربین مدار بسته در واحد های تجاری صرفاً با هدف نظارت و حفاظت از اجناس انجام نمی شود. با پیشرفت تکنولوژی شما می توانید از دوربین مداربسته برای رونق کسب و کار، مدیریت بهتر پرسنل، چیدمان بهتر اجناس در قفسه ها و… استفاده نمایید.بهترین مکان برای نصب دوربین در فروشگاه‌ها شامل:

  • ورودی فروشگاه و واحد تجاری،
  • روبروی مشتری
  • روبروی صندوق
  • قفسه ها و انبار
  • محوطه ی بیرونی
  • و روبروی فروشنده

نکات مهم در انتخاب دوربین مداربسته برای فروشگاه و مغازه

  • لنز دوربین: بهتر است دوربین با لنز 2.8 میلیمتر انتخاب شود تا کل اتاق را پوشش دهد. اگر دوربین روی دیوار نصب شده است لنز 3.6 الی 12 میلی متر انتخاب شود.
  • کیفیت دوربین: به عنوان مثال دوربین برای فروشگاه لوازم خانگی (لوازم حجیم) نیازی به کیفیت تصویر بسیار بالا نیست. دوربین با کیفیت 2 مگا پیکسل تصاویر مناسبی ارائه می کند. ولی برای طلا فروشی ها، فروشگاه هایی با اجناس ریز طبیعتاً دوربینی با کیفیت بالاتر مورد نیاز است.
  • قابلیت: قابلیت هایی مانند عبور از خط و یا تشخیص ورود غیر مجاز از قابلیت هایی است که برای بالا بردن میزان امنیت محیط تجاری به شما کمک بسیاری می‌کند.

مشاوره رایگان

قبل از خرید و نصب دوربین مداربسته

هزینه نصب دوربین برای واحدهای تجاری

هزینه نصب دوربین برای واحدهای تجاری با توجه به ابعاد ساختمان، شعبه‌ها، وسعت انبار، تعداد دوربین‌ها و تجهیزات مورد نیاز  متغیر است. معمولاً سناریوهای تجاری در دو گروه پروژه‌های کوچک و متوسط دسته بندی می‌شوند. با این حال برای اطلاع بیشتر از هزینه نصب دوربین مداربسته در فروشگاه و مغازه خود با شرکت تماس بگیرید.  ضمن دریافت مشاوره رایگان می‌توانید برای بازدید و کارشناسی محل نیز هماهنگی‌های لازم را انجام دهید. همچنین با دریافت پیش فاکتور از حدود هزینه مورد نیاز برای تجهیز فروشگاه یا مغازه به دوربین مداربسته آگاه می‌شوید. تعرفه نصب دوربین مداربسته به طور کلی براساس تعرفه اعلام شده توسط سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور محاسبه می‌‌شود.

نصب دوربین مداربسته در واحدهای صنعتی

نصب دوربین مداربسته در واحدهای صنعتی

مناطق مهم برای نصب دوربین مداربسته در کارخانه‌ها

برای بیشتر کارفرمایان مهم است بدانند در غیاب آنها در کارخانه و یا واحد صنعتیشان چه می گذرد. در این محیط ها نیز شناسایی نقاط حساس و مهندسی شده برای نصب دوربین از اهمیت بالایی برخوردار است.

بهترین مکان برای نصب دوربین در کارخانه‌ها شامل:

  • ورودی‌های کارخانه
  • ساختمان اداری
  • سوله‌ها و انبار
  • بخش پارکینگ
  • سالن‌های تولید
  • و…

نکات مهم در انتخاب دوربین مداربسته برای واحدهای صنعتی

  • هم پوشانی دوربین ها: دوربین های مداربسته بهتر است به گونه ای نصب شوند که یکدیگر را پوشش دهند و نقاط کور یکدیگر را تحت نظارت داشته باشند.
  • دوام دوربین: با توجه به ترکیبات و مواد موجود در فضاهای صنعتی دوام دوربین از سایر مکان ها کمتر است. برای رفع این مشکل باید دوربین با جنس حفاظ بدنه مناسب انتخاب شود. استاندارد IP و IK از معیارهای مناسب محسوب می شوند.
  • لنز دوربین: نوع لنز دوربین در چنین مکان هایی کمک می کند در صورتی که نیاز به زوم و یا چرخش دوربین حتی در زمان نبود کاربر داشتید، به راحتی این امکان میسر باشد.
  • نوع سیستم: به علت وسعت فضای کارخانه و محیط های صنعتی کابل کشی در ابعاد وسیع انجام می شود. راه حل پیشنهادی انتخاب نوع سیستم مداربسته کارشناسی شده است. نوع سیستم مداربسته در این محیط ها می تواند از نوع شبکه باشد و یا از آنتن های رادیویی برای آنها بهره برد.

مشاوره رایگان

قبل از خرید و نصب دوربین مداربسته

هزینه نصب دوربین برای واحدهای صنعتی و کارخانه‌ها

هزینه نصب دوربین برای واحدهای صنعتی با توجه به ابعاد و تعداد ساختمان، شعبه‌ها، وسعت انبار یا سوله، تعداد دوربین‌ها و تجهیزات مورد نیاز  متغیر است. معمولاً سناریوهای صنعتی در دو گروه پروژه‌های متوسط و بزرگ دسته بندی می‌شوند. با این حال برای اطلاع بیشتر از هزینه نصب دوربین مداربسته در این محیط‌ها با شرکت تماس بگیرید.  ضمن دریافت مشاوره رایگان می‌توانید برای بازدید و کارشناسی محل نیز هماهنگی‌های لازم را انجام دهید. همچنین با دریافت پیش فاکتور از حدود هزینه مورد نیاز برای تجهیز کارخانه خود به دوربین مداربسته آگاه می‌شوید. تعرفه نصب دوربین مداربسته به طور کلی براساس تعرفه اعلام شده توسط سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور محاسبه می‌‌شود.